marți, 10 martie 2015

22 Jump Street (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube, Peter Stormare, Wyatt Russell

Regizor: Phil Lord [a mai regizat: The Lego Movie(2014), 21 Jump Street(2012), Cloudy with a Chance of Meatballs(2009)]

Buget: 50.000.000 $
Incasari: 661.000.000 $

Premii:
- Favorite Comedic Movie, People's Choice Awards SUA, 2015
- Choice Movie: Hissy Fit (Jonah Hill), Teen Choice Awards, 2014
- Choice Summer Movie Star (Channing Tatum), Teen Choice Awards, 2014
- Choice Summer Movie, Teen Choice Awards, 2014

Nota Gealapa: 7.30
Metascore: 71/100

Dupa ce au reusit sa supravietuiasca liceului de doua ori, pentru agentii Schmidt si Jenko se anunta schimbari majore cand cei doi trebuie sa  lucreze sub acoperire la facultate.

Acest sequel este aproape la fel de bun ca primul film. Cred ca publicului ii era dor de acest gen de comedii putin stupide, dar facute cu simtul raspunderii. Desi avem parte de mai putine scene de actiune ca in primul film, umorul ramane la acelasi nivel si, in plus, apare autoironia care ofera cateva scene extrem de amuzante.

Distributia este cam aceeasi din rimul film. Apare un singur nume nou notabil, si anume Peter Stormare. Si nivelul prestatiilor este cam acelasi, desi parca Channing Tatum este chiar mai amuzant acum si deja pot spune ca as vrea sa il mai vad in astfel de roluri. Ice Cube are si el un timp mai mare de ecran si este de asemenea foarte amuzant. Foarte multe din replici sunt improvizate, cu succes as spune, iar asta da o nota de naturalete filmului.

Intriga este la fel de simpla, dar faptul ca echipa regizorala a ramas aceeasi a facut ca povestea asa simpla cum este sa fie pusa in scena exact cum trebuie, dar pe alocuri asemanarile cu primul film sunt atat de numeroase ca devin putin enervante. Genericul de final este cel putin la fel de amuzant ca si filmul. Pe scurt, daca v-a placut 21 Jump Street  ati fi nebuni sa nu il vedeti si pe acesta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!