vineri, 6 martie 2015

The Secret Lives of Dorks (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Gaelan Connell, Charlie Stewart, Vanessa Marano, Beau Mirchoff, Riley Voelkel

Regizor: Salome Breziner [a mai regizat: Helicopter Mom(2014), Fast Sofa(2001), An Occasional Hell(1996), Tollbooth(1994), Lifted(1988)]

Nota Gealapa: 4.25
Metascore: 32/100

Samantha, o tocilara, este indragostita de Payton, tot tocilar, care este indragostit de Carrie, o majoreta, care este iubita lui Clark, capitanul echipei de fotbal. Cand Clark il forteaza pe Payton sa il invete despre benzile desenate, Payton vede o oportunitate de a se apropia de Carrie, dar Carrie e mai interesata sa il combine pe Payton cu Samantha.

Sunteti Confuzi? Asa e si filmul. Nu atat datorita povestii in sine, care este destul de banala si lipsita de originalitate, cat a modului in care este pusa inscena si care o face greu de urmarit. Prima parte a filmului este de-a dreptul plictisitoare. In a doua jumatate se mai intampla cate ceva, dar mult prea putin pentru a face filmul interesant. Cand scriu aceste randuri inca mai casc.

Distributia este putin inselatoare. Are cateva fete familiare in componenta, dar toate in roluri minore, astfel ca actorii cat de cat respectabili care joaca in acest film nu pot face nimic pentru a-l scoate din mocirla. Despre protagonisti nu pot decat sa spun ca probabil nu vor mai fi protagonisti in toata cariera lor, daca vor mai avea vreuna.

Demult nu mi-a mai fost dat sa vad atatea clisee la un loc; de la tocilarul care se indragosteste de majoreta pana la jucatorul de fotbal care este doar un bataus superficial, avem parte in acest film de toate cliseele din filmele cu liceeni. Acest film este pe alocuri chiar dureros de vazut, asa ca nu am cum sa il recomand cuiva. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!