sâmbătă, 28 martie 2015

Wild Target (2010)

Gen: Comedie

Distributie: Bill Nighy, Emily Blunt, Rupert Grint, Rupert Everett, Eileen Atkins

Regizor: Jonathan Lynn [a mai regizat: The Fighting Temptations(2003), The Whole Nine Yards(2000), Trial and Error(1997), Sgt. Bilko(1996), Greedy(1994)]

Buget: 8.000.000 $
Incasari: 6.000.000 $

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 41/100

Un asasin platit planuieste sa se retraga, dar o frumoasa hoata ii schimba planurile.

Avem de a face cu un film foarte vioi, amuzant si captivant. Partea buna este ca inca din primele minute intelegem ca filmul nu se ia in serios, lucru care face mult mai usor de digerat tot ce se intampla apoi. Fara un exces de efecte speciale, altele sunt armele acestui film. Se bazeaza exclusiv pe scenariu, care propune o intriga ce ofera destul potential de situatii comice, potential care nu se iroseste.

Distributia este si ea foarte buna. Singurele nume mari sunt cei trei protagonisti. Se intampla insa un lucru mai putin intalnit, si anume ca toti trei ofera interpretari foarte bune. Daca ar trebui sa aleg totusi unul dintre ei care a stralucit putin mai mult, as merge pe mana absolut adorabilei Emily Blunt, care ruseste inca sa isi pastreze naturaletea, desi are deja multe filme la activ.

Acest film castiga o bila alba pentru cinematografia britanica. De aceasta data asteptarile mele au fost atinse, ba chiar depasite si au fost suficiente scene care m-au facut sa rad. Daca aveti o colectie personala de filme, de pe raftul cu comedii nu trebuie sa lipseasca acesta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!