joi, 12 martie 2015

The Baytown Outlaws (2012)

Gen: Crima

Distributie: Billy Bob Thornton, Eva Longoria, Thomas Brodie-Sangster, Clayne Crawford, Travis Fimmel

Regizor: Barry Battles [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 4.000.000 $

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 33/100

Trei frati "rednecksi" accepta sa ajute o femeie sa isi salveze finul din mainile unui tata vitreg abuziv, dar pe drumuld e intoarcere devin tintele unora dintre cei mai ciudati criminali.

Dupa un inceput usor confuz filmul devine distractiv, captivant, amuzant, dar si dramatic. Cand lucrurile incep sa se lege, fara sa vrei devii complice si incepi sa speri ca baietii buni sa reuseasca. Ar fi fost nevoie de cateva explozii intr-un asemenea film, dar cu un asemenea buget era mai greu sa se intample asta. Chiar si asa, scenele de actiune sunt destul de reusite.

Distributia poate parea impresionanta la prima vedere, dar numelor cele mai importante le-au fost alocate rolurile secundare, air protagonistii sunt trei baieti nu foarte cunoscuti dar care duc aceste roluri la capat cu succes si au oferit prestatii bunicele; nu chiar de Oascar totusi, dar cu carisma e care au demonstrat-o in acest film cei trei cred ca au pornit cu dreptul pe drumul spre succes.

Este unul din acele filme care m-a luat prin surprindere. Nimic nu anunta altceva decat o experienta cinematografica mediocra. Reteta succesului in acest caz a fost destul de simpla: un scenariu bun, suflet, violenta extrema si sex appeal (inclusiv o banda de moticicliste criminale). Eu l-as bifa in locul vostru.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!