sâmbătă, 28 martie 2015

Vampire Bats (2005)

Gen: Horror

Distributie: Lucy Lawless, Dylan Neal, Liam Waite, Timothy Bottoms, Craig Ferguson

Regizor: Eric Bross [a mai regizat: A Country Christmas Story(2013), We Have Your Husband(2011), The Boy Who Cried Werewolf(2010), Vacancy 2: The First Cut(2008), Johnny Kapahala: Back on Board(2007)]

Nota Gealapa: 5.80

In Mercier, Louisiana, bobocii universitatii Tate, merg la o petrecere underground, intr-o padure, in vecinatatea cimitirului local. Dupa ce toti se fac praf de la droguri unul dintre ei este atacat si ucis de lilieci. Dupa ce initial toata lumea il banuia e unul dintre pretenii victimei, in curand toti realizeaza ca liliecii sunt de vina si protagonistii ajung cumva sa dea in vileag si coruptia din oras.

Era si timul ca cineva sa faca un film horror care sa aiba in prim-plan liliecii, unele din cele mai infricosatoare animale. Pacat insa ca nu este o productie serioasa. Acesta este un film facut pentru televiziune, cu buget mic si cu realizari la fel de marunte. Desi se vrea a fi un film de groaza, pe toata durata filmului singura mea reactie a fost un zambet compatimitor.

Distributia ar fi trebuit sa fie principalul atu al acestui film si chiar este pana la un punct. Sunt foarte multe nume cunoscute, actori experimentati, dar nici ei nu pot face mare lucru cu un scenariu pueril. Lucy Lawless nu ma mai impresioneaza ca atunci cand eram mai tanar si cred ca Xena va ramane rolul carierei ei.

Stgiind ca este un film de televiziune ma asteptam sa fie slab, dar nu pot sa nu fiu dezamagit de potentialul irosit al unei asemenea intrigi. Filmul a fost atat de previzibil ca pana si un copil de 5 ani i-ar fi anticipat finalul destul de repede. Din pacate, sunt nevoit sa spun ca locul unui astfel de film este intr-o gramada mare de "guano".


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!