duminică, 22 martie 2015

Gun Woman (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Asami, Kairi Narita, Noriaki Kamata, Matthew Floyd Miller, Dean Simone

Regizor: Kurando Mitsutake [a mai regizat: Samurai Avenger: The Blind Wolf(2009), MOnsters Don't Get to Cry(2007)]

Premii:
- Special Jury Prize, Yubari International Fantastic Film Festival, 2014

Nota Gealapa: 5.25

Un doctor briliant aflat in cautarea razbunarii cumpara o tanara femeie pe care o antreneaza sa devina asasinul perfect, implantandu-i parti ale unei arme in corp, pe care ea mai apoi sa le asambele si sa isi ucida tinta, inainte sa moara chiar ea din cauza sangerarii.

Film japonez am vrut,  film japonez am primit. Am vazut cateva filme ciudate la viata mea, dar acesta intra cu siguranta in top. O intriga originala, bolnava si pusa in scena intr-un mod bizar tipic pentru asiatici. Pe langa idee si factorul ciudatenie, din pacate, acest film nu are nimic altceva de oferit. Coloana sonora trage filmul in jos cu cel putin un punct. Muzica mai proasta intr-un film nu cred mi-a fost dat sa aud pana acum.

Nu stiu cat de importante sunt sau nu numele din distributie in tara lor, dar cand vine vorba de talent actoricesc, acesta lipseste cu desavarsire. Protagonista nu rosteste nici un cuvant tot filmul, dar se pricepe bine la gemut, iar personajele masculine m-au coplesit cu supra-interpretarea lor, stil care m-a dus cu gandul la filmele vechi cu Bruce Lee.

Pe langa faptul ca este originala, intriga este cat de cat si plauzibila. Imaginea arata foarte bine si efectele vizuale sunt foarte reusite, desi legile fizicii au fost calcate in picioare. Cred ca un singur cuvant poate descrie acest film, iar acesta este"hardcore". Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!