duminică, 8 martie 2015

Scenic Route (2013)

Gen: Drama

Distributie: Josh Duhamel, Dan Fogler, Miracle Laurie, Peter Michael Goetz, Christie Burson

Regizor: Kevin Goetz [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 34/100

Tensiuni incep sa apara intre doi prieteni de-o viata dupa ce masina lor se strica in mijlocul desertului si fiecare incepe sa critice brutal deciziile de viata ale celuilalt.

Asta este genul de subiect perfect pentru un film independent cu buget redus. Arunca doi actori in mijlocul desertului, da-le un scenariu asa-si-asa si roaga-te sa iasa bine. In rest, acest film este exact ca desertul in care s-a filma: nu are nimic. Din fericire, scenariul nu este chiar asa rau iar in a doua parte ia cateva intorsaturi interesante care fac filmul captivant si surprinzator.

Distributia este cam tot ce are acest film de oferit, daca cei doi actori care apar se pot numi distributie. Au ales doua nume relativ cunoscute, dar inca dornice de a deveni vedete iar asta s-a dovedit a fi miscarea castigatoare din partea producatorilor. Nu avem parte de interpretari de Oscar, dar Dan Fogler si Josh Duhamel au prestatii foarte bune, foarte credibile iar chimia dintre ei este neasteptat de buna.

Daca ai rabdare pana la final, filmul iti va lasa o ultima impresie puternica si asta nu este de ici de colo pentru un film fara efecte speciale, fara masini scumpe, fara explozii, fara sange, fara impuscaturi sau lumi create virtual. Filmul nu se adreseaza ahtiatilor dupa blockbustere, ci celor care simt nevoia din cand in cand de un film linistit.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!