luni, 16 martie 2015

Cassadaga (2011)

Gen: Thriller

Distributie: Kelen Coleman, Avis-Marie Barnes, Kevin Alejandro, Louise Fletcher, Rus Blackwell

Regizor: Anthony DiBlasi [a mai regizat:Wutherin High(2015), Last Shift(2014), The Profane Exhibit(2013), Missionary(2013), Dread(2009)]

Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 6
Metascore: 32/100

O femeie surda care trezeste fantoma unei femei ucise este condusa de aceasta la un criminal in serie care isi transforma victimele in marionete.

Acest film iroseste destul potential. Desigur, am mai vazut filme cu fantome razbunatoare care bantuie pe cineva pana le razbuna moartea, deci nu putem vorbi de un film in intregime original. Sunt suficiente scene foarte bune si o metoda ingenioasa de a ucide, care fac ca nota filmului sa fie bunicia. Din pacate, sunt cel putin tot atatea scene care nu contribuie cu nimic la acest film; o poveste de dragoste inutile, o disparitie ramasa nerezolvata si inca vreo doua povesti secundare la fel de inutile.

Distributia nu impresioneaza. Nu intalnim nici un nume important. In rolul principal avem parte de o actrita tanara, a carei principala calitate este aceea de a fi foarte frumoasa. Nici prestatia ei nu este foarte rea si as cataloga-o ca fiind cel putin decenta. In apararea tuturor actorilor din acest film pot spune ca nici nu au avut pe mana vreo capodopera de scenariu.

Dupa ce ca povestea este destul de slabuta, tranzitia dintre introducere si actiunea propriu-zisa este facuta intr-un mod cel putin neindemanatic. In plus, finalul devine previzibil destul de repede. Cateva dintre efectele speciale sunt excelente, dar efortul depus pentru a le realiza nu este dublat din pacate si de un scenariu bun. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!