sâmbătă, 28 februarie 2015

Best Man Down (2012)

Gen: Drama

Distributie: Justin Long, Jess Weixler, Tyler Labine, Addison Timplin, Shelley Long

Regizor: Ted Koland [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 1.500.000 $

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 36/100

Un cuplu proaspat casatorit isi anuleaza luna de miere pentru a pregati inmormantarea cavalerului lor de onoare, care a murit imediat dupa ceremonia lor.

Originalitatea nu ii lipseste acestui film. Ce ii lipseste este un regizor cu o oarecare experienta care sa stie sa puna in scena povestea. Ted Koland, debutant fiind, nu a stiut sa faca filmul interesant de la inceput, iar prima parte a filmului este ciudata si plictisitoare. Spre sfarsit insa, povestea devine puternica si chiar amuzanta pe alocuri.

Distributia are cateva nume cunoscute, dar nici unul nu pot spune ca ar fi pe gustul meu. Singurul e care il gasesc cat de cat agreabil, Tyler Labine, are un rol mult prea mic. Dintre protagonisti as remarca-o Addison Timplin, care a avut un rol greut pe care l-a dus de capat destul de bine.

Partea cea mai buna a acestui film este aerul proaspat pe care il emana. Desi scopul lui este sa franga inimi si sa smulga lacrimi, va promit ca nu e un banal chick flick. Umorul, desi nu este prezent in cantitati prea mari, este de calitate. Verdictul este ca filmul merita vazut o singura data.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!