vineri, 13 februarie 2015

Extraterrestrial (2014)

Gen: SF

Distributie: Brittany Allen, Freddie Stroma, Jesse Moss, Melanie Papalia, Anja Savcic

Regizor: Colin Minihan [a mai regizat: Grave Encounters(2011)]

Premii:
- Nocturna Best FX Award, Nocturna Madrid International Fantastic Film Festival, 2014

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 38/100

Un grup de prieteni pleaca intr-o mini-vacanta la o cabana intr-o padure unde ajung sa fie terorizati de extraterestri.

Producatorii acestui film au avut o idee buna doar pe jumatate. S-au prins ca lumea s-a saturat de atatea filme cu cabane izolate si bantuite, dar nu au inteles ca problema cu acestea nu sunt monstrii ci cliseul cu cabana in sine, pe care ei au pastrat-o si au adaugat extraterestrii. Avem de a face deci, cu o intriga foarte slaba. in plus ne sunt prezentati niste extraterestri deloc originali, pe acre ii tot vedem de ani de zile.

Curios este ca sunt destule figuri familiare in distributie. Nu nume uriase, dar actori experimentati, care din pacate nu au avut un scenariu care sa ii puna cu adevarat in valoare. Prestatiile lor sunt fie prea rigide fie mult prea exagerate, astfel ca este greu sa empatizezi cu vreun personaj.

Filmul primeste nota de trecere pentru ca la un moment dat, actiunea ia o intorsatura de la ceea ce pare un final cliseistic spre unul neasteptat si mult mai interesant. Partea tehnica este si ea cel utin decenta si cam aici se opresc partile bune. Este un film mediocru care cu siguranta nu va deveni vreun clasic. Daca asta este de ajuns ca sa il vizionati decideti singuri.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!