miercuri, 11 februarie 2015

The English Teacher (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Julianne Moore, Michael Angarano, Greg Kinnear, Lily Collins, Nathan Lane

Regizor: Craig Zisk [a mai regizat: Knifeman(2014), The Unprofessional(2012), Mr. St. Nick(2002), The Hidden Key(1998)]

Nota Gealapa: 5.85
Metascore: 42/100

Viata unei profesoare de engleza o ia razna cand un fost elev de-al ei se intoarce in oraselul unde preda, dupa ce esueaza ca scenarist in New York.

Este prima comedie americana care arata ca una proasta britanica. Asta si datorita numerosilor actori cu origini in insula. Umorul este de slaba calitate, dialogurile ridicole si actiunea este plictisitoare. Nici nu mai stiu de cate ori am cascat in aceasta ora si jumatate.

Distributia nu pare slaba la prima vedere, dar toti actorii prezenti aici parca au filmat aceste roluri dupa zile pline pe platourile altor productii. Toti par plictisiti, fara chef si suficienti. Cea mai mare dezamagire este Julianne Moore, pe care o stiu caabila de interpretari remarcabile.

Finalul este unul din putinele lucruri bune la acest film si mai salveaza un pic ultima impresie. Per total, insa, mi se pare un film modest pe care l-ar putea indragi doar femeile singure, trecute de o anumita varsta, instabile emotional si care au cel putin doua pisici. Vocea narativa de pe fundal nu are nici ea nici un rost si enerveaza si mai mult. Trailer:


2 comentarii:

NetFlash.ro la indemana ta!