vineri, 13 februarie 2015

Bless Me, Ultima (2013)

Gen: Drama

Distributie: Luke Ganalon, Joseph A. Garcia, Miriam Colon, Benito Martinez, Dolores Heredia

Regizor: Carl Franklin [a mai regizat: Last of the Ninth(2009), Out of Time(2003), High Crimes(2002), One True Thing(1998), Devil in a Blue Dress(1995)]

Premii:
- Best Feature Film, Imagen Foundation Awards, 2013
- Best Actor/Supporting Actor - Feature Film (Luke Ganalon), Imagen Foundation Awards, 2013
- Best Actress/Supporting Actress - Feature Film (Miriam Colon), Imagen Foundation Awards, 2013

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 65/100

O poveste care se desfasora in Mexic, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial si care are in prim plan relatia dintre un copil si o batrana vraci, care il ajuta sa lupte in batalia dintre bine si rau care se desfasoara in satul sau.

Putin ciudat acest film. Emana o senzatie placuta, in ciuda unei atmosfere apasatoare. Povestea in sine nu este cine stie ce, dar are cateva momente de turnura in care iti creste pulsul putin. Cel mai deranjant lucru este amestecul de limba spaniola si engleza total nelalocul lui.

Distributia poate nu va spune multe la prima vedere, dara avem parte de cateva interpretari cel putin decente. Luke Ganalon, pustiul din rolul principal, si Miriam Colon au avut o chimie foarte buna si au dat suficienta credibilitate personajelor lor.

Nu ma impac deloc cu filmele care apeleaza la o voce narativa pe fundal si acest aspect ma deranjeaza si aici. In schimb, peisajele din Mexic sunt superbe. Pe alocuri, filmul devine mult prea sentimental pentru gusturile mele, dar experienta ramane una pozitiva per total. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!