marți, 3 februarie 2015

Jug Face (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Sean Bridgers, Lauren Ashley Carter, Kaitlin Cullum, Larry Fessenden, Katie Groshong

Regizor: Chad Crawford Kinkle [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.45
Metascore: 58/100

Filmul spune povestea unei tinere insarcinate care incearca sa scape dintr-o comunitate izolata cand descopera ca urmeaza sa fie sacrificata, unei creaturi dintr-o groapa.

Dupa titlu, ma asteptam sa vad un film horror mediocru, despre un criminal cu un borcan pe cap. Mi-as fi dorit sa fie asa. IN schimb, am dat peste o poveste superficiala despre un cult religios, dar lipsa detaliilor si gaurile din scenariu face ca lucrurile sa nu se prea lege si sa nu intelegi mare lucru. Nu stiu ce buget a avut acest film, dar pentru ca tot filmul a fost filmat intr-o padure, ma gandesc ca nu a fost prea mare.

Distributia nu are nici ea nici o logica, iar compatibilitatea dintre actori aproape ca nu exista. Protagonista pare o copie nereusita a lui Kristen Stewart (nu credeam ca o sa spun vreodata asta) si este mai rigida ca un trunvhi de copac. Sunt vreo doi actori prin rolurile secundare care au prestatii decente, dar cam atat.

Pacat ca intriga originala, nu a fost dezvoltata si pusa in scena cum trebuie. Exista potential pentru un film horror reusit, dar rezultatul abia daca l-am putut incadra la categoria thriller. Din pacate, regizorul s-a comportat ca un om care nu a realizat ce idee buna are in maini, si dupa un inceput promitator, totul o ia la vale culminand cu un sfarsit absolut nonsens. Acest film parca este un atlet care a furat startul. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!