marți, 24 februarie 2015

Haunter (2013)

Gen: Mister

Distributie: Abigail Breslin, Peter Outerbridge, Michelle Nolden, Stephen McHattie, Peter DaCunha

Regizor: Vicenzo Natali [a mai regizat: The ABCs of Death 2(2014), Splice(2009), Paris, je t'aime(2006), Getting Gilliam(2005), Nothing (2003)]

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 49/100

O adolescenta este blocata intr-o bucla temporala care se schimba putin de fiecare data. Trebuie sa descopere adevarul, dar fiecare actiune pe care o face are urmari asupra ei si asupra celorlalti.

Gasim destule parti bune la acest film. Actiunea incepe repede si te ia putin prin surprindere, astfel ca nu dureaza prea mult pana suspansul te cuprinde. Filmul isi dezvaluie adevarata intriga cu greu si previzibilitatea apare suficient de tarziu incat sa nu fie deranjanta. Pentru un film filmat exclusiv intr-o casa arata destul de bine si putinele efecte vizuale sunt si ele destul de reusite. Pentru o productie care nu are nici o legatura cu Hollywoodul, rezultatul este destul de bun.

Distributia contine si ea destule fete familiare. Protagonista este, bineinteles, Abigail Breslin, care are o prestatie foarte buna si credibila. In plus, eroul negativ este Stephen McHattie care are o fizionomie facuta parca pentru personaje infricosatoare si simpla lui prezenta iti provoaca fiori.

Cred ca iti trebuie o anumita stare de spirirt ca sa te bucuri cu adevarat de acest film.Este una din cele mai bune povesti cu fantome pe care le-am vazut in ultima vreme, dar daca sunteti in cautarea unui horror care sa va provoace transpiratii pe sira spinarii nu il veti gasi e gustul vostru. Trailer:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!