luni, 23 februarie 2015

Ready 2 Die (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Pablo Santiago, Jacob Martinez, John Azpilicueta, Bless May, Noel Gugliemi

Regizor: John Azpilicueta [a mai regizat: The Neighborhood(2004), The Wounded(2003)]

Nota Gealapa: 3.65

Dupa un jaf violent cei trei spargatori incearca sa isi faca drum prin periferie, carand dupa ei geanta plina de sange si bani. Cum pe strada vorba umbla repede, curand ei trebuie sa se fereasca si de bandele locale care ravnesc la banii lor.

Cam asta se intampla cand acelasi om este si scriitor, si regizor si actor principal. Rezultatul este un fiasco.Acest film are carente grave la toate capitolele. Regia da senzatia de amatorism, iar povestea este destul de slaba si pusa in scena intr-un mod deloc reusit, cu nenumarate planuri temporale, care se interpun in cele mai nepotrivite momente.

Prestatiile artistice sunt si ele la fel de slabe si lasa senzatia ca toti actorii sunt debutanti. Fetele fioroase sunt singurul aspect cat de cat credibil. In rest, nici nu poate fi vorba de profunzime, interpretari emotionant si nici macar decente.

Filmul are si cateva parti bune. Coloana sonora este unul dintre ele si fetele frumoase cel de-al doilea, dar reprezinta mult prea putin si nu pot ridica nota filmului prea mult. Scenele de impuscaturi nu sunt nici ele foarte rele si sunt cam singurul lucru pe care il astepti sa se intample cu oarecare entuziasm. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!