duminică, 1 februarie 2015

Dead in Tombstone (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Danny Trejo, Mickey Rourke, Anthony Michael Hall, Dina Meyer, Richard Dillane

Regizor: Roel Reine [a mai regizat: Seal Team Eight: Behind Enemy Lines(2014), 12 Rounds 2: Reloaded(2013), Death Race: Inferno(2012), The Scorpion King 3: Battle for Redemption(2012), Death Race 2(2010)]

Buget: 5.200.000 $

Nota Gealapa: 5.15

O banda de pistolari reia controlul unui mic oras minier dar il tradeaza pe liderul lor pe care il omoara. Acesta face o intelegere cu diavolul sa ii ofere sufletele clor ce l-au tradat in schimbul sufletului sau.

Foarte ciudat acest film. Vrea sa fie putin din toate si nu prea reuseste sa fie nimic. Filmat in romania si cu un numar covarsitor de actori romani in rolurile secundare, cu un buget infim si cu un regizor specializat in filme mediocre, era clar ca nu avea cum sa fie un film memorabil.

Distributia este compusa din actori aflati la a doua tinerete si care nu mai sunt la moda de cel putin zece ani, deci ar accepta orice rol ca sa nu moara de foame. Mickey Rourke nu se descurca tocmai rau in rol secundar dar ma asteptam sa nu mai accepte orice rol dupa ce si-a relansat cariera, iar Danny Trejo ca protagonist este la fel de slab ca intotdeauna.

Limitarile bugetului se observa in fiecare scena si singurul lucru bun din acest film este Mickey Rourke in rolul diavolului, rol care parca prea ii vine ca o manusa. Oricat as vrea sa vorbesc de bine acest film de dragul actorilor romani care fac parte din proiect, ur si implu nu am cum. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!