duminică, 22 februarie 2015

The Ring Two (2005)

Gen: Horror

Distributie: Naomi Watts, David Dorfman, Sissy Spacek, Simon Baker, Elizabeth Perkins

Regizor: Hideo Nakata [a mai regizat: Words with Gods(2014), Monsterz(2014), 3.11 go wo ikiru(2013), Karoyuri danchi(2013), Inshite miru: 7 - kakan no desu gemu(2010)]

Incasari: 315.000.000 $

Premii:
- Film music, BMI Film & TV Awards, 2006.

Nota Gealapa: 5.90
Metascore: 44/100

La sase luni dupa evenimentele din primul film, apar dovez ca un rau imens inca pandeste in intuneric.

Spre deosebire de primul film care are un inceput slab, dar apoi creste in calitate si devine din ce in ce mai bune pana la sfarsit, aceasta continuare incee in forta, dar continua cu o perioada de acalmie si confuzie si ajunge in cele din urma la un final cat de cat ok, care mai salveaza ultima impresie. Din pacate, diferenta dintre cele doua productii este destul de mare si as trece acest film la capitolul dezamagiri. Povestea originala este mutilata, i se da un alt inteles, dar apar probleme de continuitate si lipsa a logicii. As sune ca se vede mana unui regizor japonez in acest stil.

Distributia pastreaza ce doi protagonisti din primul film, care au in continuare prestatii bune, dar interpretarea lui Naomi Watts nu a putut salva mare lucru. Apar si alte nume cunoscute, care m-au facut sa am sperante ca av fi un film bun, dar acestia nu conteaza absolut deloc in desfasurarea actiunii. Cel mai bun exemplu in acest sens este Simon Baker, care este pur si simplu inutil in acest film.

Acest film este ca un copil de bani gata care mosteneste o avere pe care apoi o iroseste lamentabil. Imi aduce aminte de The Exorcist II, care a avut cam aceeasi soarta. Calitatea dialogurilor este si ea una mult mai scazuta. Acest sequel nu are nimic din curajul si atitudinea primului film. Acest lucru s-a dorit a fi mascat de niste efecte CGI nici ele foarte reusite. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!