duminică, 15 februarie 2015

The Wolverine (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Hugh Jackman, Will Yun Lee, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Hiroyuki Sanada

Regizor: James Mangold [a mai regizat: Knight and Day(2010), 3:10 to Yuma(2007), Walk the Line(2005), Identity(2003), Kate & Leopold(2001)]

Buget: 120.000.000 $
Incasari: 834.000.000 $

Premii:
- Top Box Office Films, ASCAP Film and Television Music Awards, 2014

Nota Gealapa: 7.25
Metascore: 60/100

Cand Wolverine este chemat in Japonia de o veche cunostiinta, ajunge sa fie implicat intr-un conflictcare il obliga sa isi confrunte demonii interiori.

Inca un film tipic de la Marvel. Se pare ca secretul succesului este ecranizarea benzilor desenate. Am ajuns sa nu uitam la oameni carora le ies cutite din maini cu o lejeritate, de parca asta se intampla la cel putin unul din trei oameni. Ma recunosc invins insa, pentru ca in ciuda subiectului deja uzat si a unei povesti tipice pentru astfel de filme, cumva am stat nedezlipit din fata ecranului mai bine de doua ore, sorbind fiecare scena.

Distributie este putin bizara. Il avem e Hugh Jackman inconjurat de o gramada de japonezi. El are o prestatie in nota lui obisnuita, japonezii asa cum ii stim, iar japonezele mici si uscate ca de obicei, dar cumva foarte sexy ca intotdeauna.

De cand Mangold a preluat seria de filme X-Men, a reusit sa faca lumea sa le ia putin mai in serios. Wolverine contribuie si el masiv la acest lucru. Pasaje intregi din film te fac sa uiti ce vizionezi de fapt si lasa senzatia unui film de actiune foarte bun si atat, al carui ritm este foarte antrenant si care reuseste sa captiveze timp de doua ore. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!