duminică, 22 februarie 2015

Thor: The Dark World (2013)

Gen: Fantastic

Distributie: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Christopher Eccleston

Regizor: Alan Taylor [a mai regizat: The Wonderful Maladys(2010), 1%(2008), Kill the Poor(2003), The Emperor's New Clothes(2001), Palookaville(1995)]

Buget: 170.000.000 $
Incasari: 888.000.000 $

Nota Gealapa: 7.55
Metascore: 54/100

Thor trebuie sa lupte din nou pentru protejata sa, cand o armata cu un lider nemilos incearca sa o omoare si sa cucereasca ce mai ramane din Pamant.

Acest sequel se desfasora in aceiasi parametri ca si primul film din serie. As spune ca este chiar putin mai bun, datorita efectelor vizuale mai numeroase si mai diverse. Daca reusesti sa lasi putin logica deoparte si te concentrezi strict pe ce se intampla in film, ai parte de aproape doua ore de aventuri palpitante, cateva twisturi interesante si un final care face introducerea pentru inca o continuare.

Distributia contine aceleasi nume din primul film, iar calitatea prestatiilor lor este cam tot pe la acelasi nivel. Au scos tot ce se putea de la personajele lor si de la un scenariu de acest gen. Nu au rimit vreun premiu de interpretare dar nici critici nu li s-au putut face. Avem parte si de o aparitie surpriza, scurta dar amuzanta.

Ce este nou in acest al doilea film, sunt dialogurile mult mai consistente decat in prima parte si chiar doze importante de umor. Stacheta este ridicata acum destul de mult pentru al treilea film din serie. Un aer de prospetime este dat si de faptul ca nu s-a filmat in Statele Unite, desi vorbim de o productie americana. Ma intreb cand ne vom satura si nu vom mai fi fascinati de personajele de benzi desenate care isi fac loc pe marele ecran. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!