miercuri, 4 februarie 2015

Ghost Team One (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Carlos Santos, J.R. Villarreal, Fernanda Romero, Tony Cavalero, Meghan Falcone

Regizor: Ben Peyser [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.05
Metascore: 21/100

Doi colegi de camera cu o frica teribila de fantome se indragostesc de o fata care crede ca locuinta lor este bantuita.

Scriu aceste randuri pe jumatate adormit, pentru ca asta este efectul pe care acest film l-a avut asupra mea. Ceea ce se vrea a fi o comedie / parodie la adresa unor filme de gen nu este decat un mare fas, care nu a reusit decat sa imi aduca doua sau trei zambete in coltul gurii si cam atat. Este genul acela de film care incearca sa mascheze austeritatea rin filmari la persoana intai, tip documentar.

Nu stiu cine sunt asa zisii actori din distributie, pentru ca nu am auzit de ei si cu siguranta nu voi mai auzi rea curand. Este posibil sa fie membrii vreunei fratii americane, pentru ca filmul oricum arata ca unul studentesc. Macar "producatorii" au reusit sa gaseasca o pustoaica frumoasa dornica de afirmare careia sa ii dea un rol important.

Cred ca acest film poate fi amuzant doar vazut intr-un grup de prieteni, obligatoriu "fumati", atunci cand orice gluma pare de zece ori mai amuzanta. Ca sa va faceti idee cam cat de minuscul a fost bugetul acestui film si cam ce s-a putut face, cel mia scump echipament folosit la filmari este un "GoPro". Filmul poate fi insa si util, pentru ca ne arata ca cu putina vointa, cateva camere second hand si un baiat priceput cat de cat in efecte, poti sa faci oricand propriul tau film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!