miercuri, 11 februarie 2015

The Signal (2014)

Gen: SF

Distributie: Brenton Thwaites, Olivia Cooke, Beau Knapp, Laurence Fishburne, Lin Shaye

Regizor: William Eubank [a mai regizat: Love(2011)]

Buget: 4.000.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Premii:
- Best Special Effects, Sitges - Catalonian International Film Festival, 2014

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 54/100

Trei prieteni plecati intr-o calatorie sunt atrasi intr-o zona izolata de un geniu al calculatoarelor. Dupa ce totul devine negru, cei trei se trezesc doar entru a trai inr-un cosmar.

Intriga desi cam slabuta, este originala si destul de interesanta. Din pacate, potentialul nu este folosit la maximum si este pus in scena destul de superficial, lasand in spate o multime de intrebari fara raspuns. Partea buna, este ca actiunea ia cateva intorsaturi neasteptate si care contribuie pozitiv in ansamblu.

Distributia reprezinta princialul dezavantaj al filmului. Daca in rolul secundar in avem pe Laurence Fishburne, care face un rol foarte bun si reuseste sa fie sinistru si credibil tot filmul, in rolurile principale sunt trei actori nu foarte experimantati, care au avut prestatii oscilante, iar e calocuri, chiar foarte proaste.

Neavand un buget foarte mare, acest film a lasat efectele seciale pe plan secundar si s-a concentrat sa aiba personalitate si pe dezvoltarea personajelor principale. Chiar si asa, putinele efecte de care avem parte sunt destul de reusite. Poate filmul per ansamblu este doar bunicel, dar finalul va va ramane in cap destul timp dupa ce se termina totul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!