sâmbătă, 7 februarie 2015

Desecrated (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Haylie Duff, Wilmer Calderon, Adam Daniels, Gonzalo Menendez, Paul James

Regizor: Rob Garcie [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 2.55

O mostenitoare bogata si prietenii ei vor sa petreaca un weekend distractiv la conacul acesteia aflat in mijlocul pustietatii. Nu trece mult pana afla ca trecutul intunecat al ingrijitourilui proprietatii, l-a transformat intr-un criminal in serie.

Primul meu film din 2015, nu a fost o experienta foarte placuta. O productie ieftina, cu un scenariu slab, plictisitor si previzibil.
Modul in care povestea, si asa slaba, este pusa in scena este total amatoricesc si lipsa de experienta a regizorului se simte aproape in fiecare cadru. Prea multe dintre scene sunt lipsite de orice logica.

Distributia reprezinta poate cel mai rau lucru la acest film. O mana de copii anonimi, cu ifose de actori, crae ofera niste prestatii cu care nu ar fi obtinut roluri nici intr-o piesa de teatru de liceu.Doar Gonzalo Menendez mai aminteste din cand in cand cu interpretarea lui ca asistam la un film si nu la o telenovela proasta.

Dupa ce ca este un film prost, mai abordeaza si un stil care nu mai este la moda din anii '80, cand a fost apogeul "macelarilor" din filmele horror. Din 2000 incoace genul horror s-a schimbat destul de mult, iar pentru eroii negativi nu mai este suficient doar sa fie urati si sa aiba o arma mare. Recomand sa sariti acest esec de proportii si sa alegeti un alt film din 2015 pe care sa il vedeti prima data, ca sa nu va incepeti anul cinematografic atat de rau. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!