duminică, 15 februarie 2015

88 (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Katharine Isabelle, Christopher Lloyd, Tim Doiron, Kyle Schmid, Michael Ironside

Regizor: April Mullen [a mai regizat: Dead Before Dawn(2012), GravyTrain(2010), Rock, Paper, Scissors: The Way of the Tosser(2007), A History of Violence(2005), Rose(2005)]

Nota Gealapa: 5.50

O tanara se trezeste intr-un restaurant la marginea drumului fara sa aiba idee cine este sau cum a ajuns acolo. Incercand sa faca legatura intre doua momente temporale, porneste intr-o calatorie violenta in cautarea persoanei acre i-a ucis iubitul.

Avand la baza o intriga banala, regizorul a rastalmacit povestea, a incercat sa o complice pentru a o face mai interesanta, dar rezultatul a fost un film ciudat, greu de urmarit si spre sfarsit inevitabilul s-a produs devenind previzibil. Jumatate din film incerci sa intelegi ce mama dracu' se intampla iar cealalta jumatate o privesti cu ochii pe ceas asteptand sa se termine.

Distributia contine cateva nume familiare, toate in roluri secundare si toate ale unor actori care trebuiau sa iasa demult la pensie. Protagonista este o tipa interesanta, dar total nepotrivita pentru acest rol. Stradania ei de a scoate maximum de la un scenariu slab si un personaj ciudat este in van si nu reuseste deloc sa creeze empatie pentru personajul ei.

Filmul incearca fara succes sa fie varianta canadiana de American Mary. Se fac multe referinte la numarul 88 in film, fara ca vreuna sa aiba importanta in econmia povestii. Cea mai importanta coincidenta mi se pare aceea ca 88 de mile pe ora era viteza pe care trebuia sa o atinga masina din Back to the Future  pentru a utea calatori in timp, film care l-a avut de asemenea in distributie pe Christopher Lloyd. Asta este cel mai interesant lucru despre acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!