marți, 10 februarie 2015

The Family (2013)

Gen: Crima

Distributie: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron, John D'Leo, Tommy Lee Jones

Regizor: Luc Besson [a mai regizat: Lucy(2014), The Lady(2011), Arthur 3: la guerre des deux mondes(2010), Les aventures extraordinaires d'Adele Blanc-Sec(2010), Arthur et la vengeance de Maltazard(2009)]

Buget: 30.000.000$
Incasari: 169.000.000 $

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 42/100

Familia Manzoni, parte a unui clan mafiot, este relocata in Normandia, cu programul de protectie a martorilor unde au probleme in a se integra pentru ca nu pot scapa de vechile lor obiceiuri.

Acesta este un film bun, spre foarte bun. Intriga este relativ originala si ofera destule posibilitati pentru a face o poveste interesanta. Unul din avantajele acestui film este ca regizorul a fost si autorul scenariului, ceea ce i-a permis sa puna in scena povestea exact asa cum si-a dorit. De obicei, cei care procedeaza astfel nu au foarte mare succes si o iau destul de des pe campii.Cele cateva efecte speciale sunt interesante, dar aveti mare grija daca sunteti obsedati de acuratetea datelor stiintifice. Nu se acorda o importanta deosebita acestor detalii. Distractia este mai importanta in acest film.

Distributia este si ea foarte buna. Robert de Niro si Michelle Pfeiffer ofera prestatii mai bune decat cele cu care ne-au obisnuit in ultima vreme. In plus, a colaborat foarte bine cu colegii lor de platou mai tineri. Ca bonus, Dianna Agron, este ur si simplu adorabila. Rolul lui Tommy Lee Jones este destul de mic, dar dialogurile lui cu De Niro sunt savuroase.

Cred ca acest film poate fi indragit si de cei carora le plac comediile dar si de cei carora le plac filmele cu gangsteri. Povestea este captivanta pana la sfarsit. Cartea care a inspirat filmul a avut si o a doua parte; sunt curios daca si acesta va avea un sequel. Eu unul as vrea sa il vad. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!