marți, 10 februarie 2015

Homefront (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Jason Statham, James Franco, Winona Ryder, Izabela Vidovic, Kate Bosworth

Regizor: Gary Fleder [a mai regizat: Identity(2014), Identity(2011), Boston's Finest(2010), The Express(2008), Finnegan(2008)]

Buget: 22.000.000 $
Incasari: 20.000.000 $

Nota Gealapa: 7.10
Metascore: 40/100

Un fost politist sub acoperire se muta impreuna cu familia intr-un orasel linistit, dar nu dureaza mult pana apare un conflict cu un traficant de droguri local.

Aveam asteptari mai mici de la acest film, avand in vedere ca scenariul a fost adaptat de Sylvester Stallone, pe care nu il banuiam de astfel de talente ascunse. Am fost placut surprins ca dialogurile nu au fost chiar slabe si, in ciuda unei intrigi puerile, filmul reuseste sa fie captivant si chiar sa ofere un final interesant.

Distributia este in regula pentru un film de actiune. In prim-plan este un actor actual, Jason Statham, care are o prestatie in nota lui obisnuita si care este deja foarte credibil in astfel de roluri. In rolul personajului negativ este volatilul James Franco de la care nu stii niciodata la ce sa te astepti, dar pe care acest film l-a prins intr-o pasa buna si prestatia lui este decenta si a ramas si cu pisica din film, pe acre a adoptat-o.

Comentariile criticilor sunt cele obisnuite pentru astfel de filme: "inca un film de actiune fara nici un rost", sau "Statham nu poate sa joace". Ar trebui sa le ignorati. Daca sunteti un fan al filmelor clasice de actiune nu trebuie sa il ratati, iar Statham, dupa parerea mea, face parte dintr-o categorie de actori de actiune pe cale de disparitie, poate chiar ultimul. Este curios cum astfel de filme, foarte la moda candva, acum emana un aer "vintage".  Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!