duminică, 1 februarie 2015

The Haunting of Helena (2012)

Gen: Horror

Distributie: Harriet MacMasters-Green, Sabrina Jolie Perez, Jarreth J. Merz, Matt Patresi, Paolo Paoloni

Regizor: Christian Bisceglia [a mai regizat: Agente matrimoniale(2006)]

Nota Gealapa: 5.50

O mama singura se muta impreuna cu fiica ei intr-o casa noua. Dupa ce ii cade primul dinte de lapte, fata incepe sa povesteasca despre vizitele pe care i le face Zana Maseluta, iar mama descopera trecutul sinistru al casei in care s-au mutat.

Sa incep cu lucrurile bune pentru ca sunt putine si termin repede. Imi place cum scenaristii au incercat sa justifice existenta Zanei Maseluta si motivatia ei. Este o gaselnita destul de originala. Mi-au mai placut cateva efecte vizuale intersante si faptul ca este un film 100% italienesc, dar este la fel de reusit sau mai degraba nereusit ca multe alte productii hollywoodiene ale genului. Cam aici se termina lucrurile bune.

Distributia este formata din actori anonimi care se straduiesc mult prea tare sa impresioneze, iar rezultatul sunt niste suprainterpretari grosolane. Hollywoodul nu a descoperit nici o viitoare mare stea in acest film, de asta sunt sigur.

In afara de cateva momente rare, filmul nu este prea infricosator si nu se ridica la inaltimea propriului poster. Actiunea avanseaza si ea destul de lent, iar pentru o persoana nu foarte rabdatoare exista riscul sa apara plictiseala. Se spune ca pentru orice film exista o nisa de public. As spune ca acesta poate fi indragit cel mai mult de un grup de prieteni dentisti. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!