joi, 26 februarie 2015

V/H/S (2012)

Gen: Thriller

Distributie: Calvin Reeder, Lane Hughes, Adam Wingard, Kentucker Audley, Frank Stack

Regizor: Matt Bettinelli-Olpin [a mai regizat: Devil's Due(2014), It Came from Hollywood(1998)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 55/100

Un grup de inadaptati social este angajat de cineva sa sparga o casa parasita si sa recupereze o caseta VHS rara, dar descopera ceva total neasteptat.

Acest film este varianta first person de la ABCs of Death. Nu sunt deloc adeptul filmelor filmate la persoana intai, pe stilul documentar si sunt chiar mai critic cu acestea decat cu restul. Din cand in cand insa, apare cate unul care imi da putin peste nas. Si acesta face parte din aceeasi categorie. Ne prezinta o colectie de filmulete care mai de care mai ciudate, captivante si palpitante. As compara acest film cu o femeie crae it face un sex oral si chiar cand esti aproape de orgasm se opreste, numai ca filmul face asta de vreo sase ori, pentru ca fiecare din aceste filmulete se termina indecis si lasa o multime de intrebari fara raspuns.

Este clar ca intr-un astfel de film, colectie de scurt metraje, nu putem vorbi despre distributie prea mult. O multime de tineri actori dornici de afirmare, care de aceasta data au prestatii decente si reusesc macar sa-si faca interpretarile neobservate. Astfel, te poti concentra pe poveste fara sa fii deranjat de incercarile lor artistice.

Acest film are putine parti negative, dar una dintre ele este majora. Felul in care au incercat sa faca legatura  intre povestile ce compun filmul este total nereusit. Ar fi fost mult mai bine sa nu incerce sa faca asta si sa le lase liber. Nimeni nu ar fi simtit lipsa acestei conexiuni.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!