luni, 2 februarie 2015

The Day (2011)

Gen: Actiune

Distributie: Shawn Ashmore, Brianna Barnes, Ashley Bell, Brayden Edwards, Michael Eklund

Regizor: Douglas Aarniokoski [a mai regizat: Nurse 3-D(2013), Animals(2008), Highlander: Endgame(2000)]

Nota Gealapa: 5.35
Metascore: 41/100

Cinci oameni care colaboreaza pentru a ramane in viata intr-un viitorpost-apocalitic descopera ceea ce ei cred ca este o ferma abandonata si sigura, dar in curand sunt nevoiti sa lupte pentru viata lor cand sunt atacati de o banda de predatori insetati de sange.

Am vazut atatea filme cu scenarii apocaliticecare mai de care mai sumbre, incat am impresia uneori ca orice mod va alege Dumnezeu sa extirpe rasa umana, nu are cum sa ma ia prin surprindere. De la zombie la extraterestri si de la inundatii la radiatii, sunt semipregatit pentru orice. Bineinteles ca avem de a face cu un film mediocru, cum au mai fost si probabil vor mai fi multe altele. Singurul lucru care ma sperie pentru un astfel de viitor si imi este confirmat si de acest film, este ca pe langa moarte, boli si crime, in viitor se pare ca vor disparea si culorile. O sa mai vedem verde, rosu sau albastru doar in amintiri. In acelasi timp mi se pare curios cum mancarea va disparea aproape instantaneu, dar vom avea o sursa inepuizabila de cuie si unelte.

Despre distributie nu pot sa spun decat ca nu ai cum sa il pui pe Shawn Ashmore sa fie cel mai dur personaj din film, decat daca te resemnezi de la inceput si renunti la orice sansa de a avea succes. IN acest film sunt cel putin doua femei si o copila care m-au speriat mai tare decat el.

Filmul primeste totusi nota de trecere entru singurul moment care m-a facut s-a sar din plapuma, pentru un final neasteptat si pentru cateva scene destul de reusite. In rest, povestea este mult prea superficiala pentru a impresiona pe cineva, personajele prea putin dezvoltate si putinele efecte vizuale par scoase din jocurile pe calculator.Si mai dubios este fatul ca acest film este gandit sa fie partea de mijloc a unei viitoare trilogii. Abia astet sa iasa primul si al treile film ca sa am la ce sa nu ma uit. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!