duminică, 15 februarie 2015

The Inevitable Defeat of Mister & Pete (2013)

Gen: Drama

Distributie: Skylan Brooks, Ethan Dizon, Jordin Sparks, Jennifer Hudson, Adewale Akinnuoye-Agbaje

Regizor: George Tillman Jr. [a mai regizat: Faster(2010), Notorious(2009), Men of Honor(2000), Soul Food(1997), Scenes for the Soul(1995)]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 7.75
Metascore: 61/100

 O poveste despre doi baieti de la periferie lasati sa se descurce singuri o vara intreaga dupa ce mamele lor au fost luate de catre autoritati.

Nu stiu cati dintre voi au auzit de acest film. Eu l-am descoperit intamplator,d ar ma bucur ca am facut-o pentru ca am descoperit o poveste puternica, emotionanta si captivanta. Fara prea mari resurse, acest film reuseste sa transmita emotii puternice si as pune acest succes pe seama unui regizor experimentat, obisnuit sa faca filme bune.

Distributia are cateva figuri familiare, dar toate cu roluri minore. Protagonistii sunt doi pusti foarte talentati, care prin prestatiile lor foarte bune si-au asigurat probabil un viitor in industrie. Ambii reusesc sa faca publicul sa empatizeze cu personajele lor si au o chimie foarte buna in ciuda diferentelor dintre ei.

Filmul se vrea a fi si reuseste sa fie o fereastra catre zonele rau famate de peste ocean, incercand sa prezinte greutatea de a supravietui unui mediu tumultos. Putem observa de asemenea diferentele dintre copiii din suburibii fata de cei care traiesc in periferi; daca primii se intreaba unii pe altii daca au chef de o plimbare in parc, cei din urma se intreaba daca este gresit sa nu iti iubesti mama. Cam asta este atmosfera prezenta pe toata durata filmului. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!