marți, 17 februarie 2015

The Frankenstein Theory (2013)

Gen: Horror

Distributie: Kris Lemche, Joe Egender, Timothy V. Murphy, Eric Zuckerman, Brian Henderson

Regizor: Andrew Weiner [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 4.45

Ce ar fi daca unul din cele mai infioratoare romane din istorie ar fi de fapt bazat pe un experiment real care a mers extrem de prost? Un profesor proaspat concediat, conduce echipa de filmare a unui documentar in cercul arctic, in incercarea de a-si repara reputatia academica.

 Inca un film horror "documentar", ai carui producatori nu au avut bani nici macar pentru o locatie de filmare. In afara de vreo doua momente cu oarecare tensiune si multa zapada, acest film nu are nimic de oferit. UItati-va bine la poster, pentru ca este singura data cand vedeti cu adevarat personajul negativ.

La un asemenea film, distributia nu avea cum sa fie formata decat din tineri dornici de afirmare, ale caror cariere, odata cu participarea la acest proiect, se termina inainte de a incepe. Prestatiile actorilor au incarcatura artistica a unei serbari de scoala generala.

Ducand actiunea in cel mai rece de pe pamant, scenaristii au anulat si posibilitatea de a compensa lipsa de orice condimentand cu putina nuditate, cum se intampla de obicei. Ca si concluzie, povestea lui Frankenstein nu a fost niciodata cu adevarat infricosatoare, indiferent in ce mod a fost ecranizata. Sansele ca un film cu buget redus sa reuseasca asta erau oricum infime. Daca va batea gandul sa va uitati la acest film, reorientati-va catre o comedie romantica. Trailer:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!