sâmbătă, 13 iunie 2020

#Selfie 69 (2016)

Gen: Comedie, Romantic, Actiune

Distributie: Flavia Hojda, Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Silvia Busuioc

Regizor: Cristina Jacob [a mai regizat: Oh, Ramona!(2019), Love Is a Story(2015), #Selfie(2014)]

Incasari: 664.351 $

Nota Gealapa: 6.65

Cei mai buni prieteni sunt si cei care te vor convinge sa faci cele mai prstesti lucruri. Dupa o petrecere hardcore, Roxi Yasmine si Ana fac un pariu care le va schimba viata: cnie se marita prima in urmatoarele trei zile?

Primul #Selfie  nu avea neaparat nevoie de un sequel, dar avand in vedere ca acest film a fost o idee mai bun decat predecesorul sau, este binevenit. Mi-a placut mai mult decat primul si chiar am ras de cateva ori, dar nu este constant bun. Alterneaza in permanenta scenele reusite cu momentele de cringe. Pe de-o parte ma bucur sa vad un film romanesc unde actiunea este ca in filme si nu ca in viata, dar pe de alta parte chiar daca un film nu trebuie sa fie credibil, avand in vedere ca este autohton si mai stim si noi cate ceva, unele scene sunt mult prea rupte de realitate ca sa le poti tolera. Pare ca nimeni implicat in film nu a fost niciodata la un bordel, la vreo nunta sau in reun aeroport.

Distributia pastreaza un nucleu relevant de actori din primul film si face cateva completari inspirate, nume foarte diverse de la Maia Morgenstern pana la Tolea Ciumac. Din pacate persista problema de data trecuta.Sarea, piperul si interpretarile bune vin din rolurile secundare, in timp ce cele trei protagoniste se straduiesc parca sa ne arate care dintre ele este cea mai netalentata. Noroc cu Alexandru Bogdan, Razvan Vasilescu si chiar Tolea, care au fost extrem de amuzanti si nimeni nu crede niciodata ca o anumita persoana al carui nume nu il dau, nu stie ce este ala un blowjob.

Ce are acest film in plus fata de primul? O pereche de sani mici si ceva mai multe injuraturi. Din fericire nu doar atat. Scenele comice sunt si ele foarte bune de data asta si chiar de cateva ori am ras cu pofta. Ar fi trebuit sa se rezume la asta si sa lase deoparte dramele si discursurile motivationale, pentru ca aproape toate tentativele de acest gen au fost ratate. Macar de data asta am reusit sa empatizez cu unele personaje si chiar am pus pe pauza cand am iesit sa fumez o tigara, ca sa nu pierd ceva. Daca pe primul nu l-am recomandat, pe acesta va indemn sa il vedeti, iar ca sa ii apreciati cu adevarat valoarea trebuie sa il suportati si pe primul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!