vineri, 12 iunie 2020

Like Father (2018)

Gen: Comedie

Distributie: Kristen Bell, Danielle Davenport, Kimiko Glenn, Wynter Kullman, Kelsey Grammer

Regizor: Lauren Miller Rogen [primul ei lungmetraj]

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 52/100

Dupa ce este parasita in fata altarului, o femeie dependenta de munca ajunge sa plece in croaziera din Caraibe, care trebuia sa-i fie luna de miere, cu tatal ei.

Nu prea am ce sa scriu de acest film. nu se evidentiaza cu nimic, nici in sens pozitiv, nici negativ. Pe toata durata sa, nu are nici un promontoriu care sa se remarce. Pulsul nu creste nici o secunda si de ras, maxim am zambit de vreo doua ori. Povestea nu e rea, doar ca scenariul este scris foarte timid si din dorinta de a nu epata, a sfarsit prin a fi prea cuminte. Cuvantul de ordine aici este simplitate. CRed ca s-a incercat o comedie decenta, obiectiv indeplinit de altfel, dar a iesit si o comedie neamuzanta.

Distributia nu este rea si are in componenta actori care s-au consacrat in cmedii mai bune sau mai nereusite, dar aceasta experienta nu le-a folosit aici. Protagonista este Kristen Bell, care mie nu imi place in genereal si prestatia ei din acest film nu mi-a schimbat parerea, pentru ca a fost nevoita sa interpreteze unul din cei mai antipatici protagonisti din astfel de povesti. Kelsey Grammer este si el un actor cu foarte mare experienta, dar nici el nu a stralucit, avand o prestatie in nota filmului, dar imprumutandu-i acestuia din eleganta sa. Nici macar aparitia fugara a lui Seth Rogen nu a salvat situatia, aceste nepotrivindu-se deloc cu peisjul din jurul sau. Putinele momente amuzante au fost date de actori cvasianonimi din rolurile secundare.

Daca vreti sa va placa acest film trebuie sa va setati nivelul asteptarilor destul de jos. Asteptati-va sa regasiti majoritatea stereotipurilor din acest gen de filme si este si destul de previzibil. Mi-a placut in schimb ca adreseaza relatia dintre o fiica si tatal ei si nu a urmat dumul clasic al comediilor romantice. Asta ii da putina substanta. Poate daca producatorii plateau mai mult si pentru scenaristi si pentru un regizor mai experimentat, nu doar pentru actori, rezultatul ar fi fost un film mai bun.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!