luni, 15 iunie 2020

Get Carter (2000)

Gen: Thriller

Distributie: Sylvester Stallone, Rachael Leigh Cook, Miranda Richardson, Rhona Mitra, Johnny Strong

Regizor: Stephen Kay [a mai regizat: Blue-Eyed Butcher(2012), Isolation(2011), Cell 213(2011), Justice for Natalee Holloway(2011), The Craigslist Killer(2011)]

Buget: 63.600.000 $
Incasari: 19.412.993 $

Nota Gealapa: 5.30
Metascore: 24/100

Un bodyguard al mafiei din Las Vegas si intoarce in orasul natal, pentru a investiga moartea misterioasa a fratelui sau.

Acest film este cea mai mare risipa de bani pe care am vazut-o de ceva vreme. Povestea este mai plina de gauri ca o soseta cu valoare sentimentala pe care nu te induri sa o arunci. Bugetul este unul urias. Am vazut filme impresionante din punct de vedere vizual facute cu mult mai putini bani. Nu imi dau seama pe ce s-au cheltuit aici, pentru ca filmul nu are nici o cinematografie complicata, nici efecte sau cascadorii si nici un alt element care sa para scump. Povestea este una clasica, dar este genul de poveste care daca este bine pusa in scena, rezultatul este un film palpitant. din pacate sunt mult prea multe momente moarte si lucruri care nu au sens, care fac acest film sa fie submediocru.

Banuiala mea este ca acest buget urias a fost cheltuit cu actorii, pentru ca distributia este una foarte buna.Pe langa cei amintiti mai sus, in acest film mai au roluri importante nume ca Michael Caine sau Mickey Rourke. Mi se pare ca toti acesti mari actori au privit acest film exclusiv ca pe un tun financiar. Poate ca de vina pentru prestatia lor este scenariul foarte slab, dar pare ca nu si-au dat nici ei prea mult interesul. Pana si Michael Cane are o interpretare de un nivel mult inferior cu ce ne-a obisnuit. Culmea este ca Stallone nu a fost rau deloc. Pare singurul care s-a straduit si are o prestatie in care chiar arata ceva veleitati actoricesti.

Acest film este un remake, filmul original aparand in 1971 si avandu-l protagonist chiar pe Michael Caine. Daca primul film este considerat de unii chiar un clasic, acesta nu este deloc memorabil. Adapatrea nu a fost facuta prea bine si schimbarile culturale si de stil sunt cam greu de digerat. Secretul ca acest film sa fie agreabil si sa va bucurati de putinele scene bune, este sa va setati de la inceput un nivel al asteptarilor foarte mic. Nu pot sa zic ca il recomand, dar daca sunteti fani ai genului sau ai protagonistilor, cumva trebuie sa il vedeti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!