marți, 16 iunie 2020

Hell Fest (2018)

Gen: Horror Thriller

Distributie: Cynthea Mercado, Stephen Conroy, Amy Forsyth, Reign Edwards, Bex Taylor-Klaus

Regizor: Gregory Plotkin [a mai regizat: Paranormal Activity: The Ghost Dimension(2015)]

Buget: 5.500.000 $
Incasari: 18.159.691 $

Premii:
- ReFrame Stamp - Feature,ReFrame, 2019

Nota Gealapa: 5.65
Metascore: 26/100

Un criminal in serie mascat, transforma un parc de distractii tematic in propriul sau teren de joc, terorizand un grup de prieteni, in timp ce restul lumii crede ca tot ce se intampla face parte din spectacol.

Nu stiu de ce ma asteptam ca acest film sa fie absolut jenant. Am fost placut surprins de el si a fost chiar distractiv. nu, nu m-a speriat, ceea ce pentru un horror nu e un semn bun, ci maxim am tresarit de vreo doua ori, a fost banal si previzibil si cu toate astea cumva a reusit sa fie foarte agreabil. Intriga este una absolut superficiala. Este doar un pretext pentru niste scene sangeroase. Nu exista mari surprize, are cam toate cliseele in afara de unul major, dar are un aer old school foarte misto.

Distributia este absolut anonima si de aceea poate interpretarile m-au surprins cel ami tare. Nu sunt extraordinare, dar nu imi aduc aminte de vreun moment cringe, sau stangaci in interpretare. Acesti actori tineri au reusit cumva in circumstante destul de grele, atat cat le-a permis scenariul sa fie naturali si cat de cat credibili. Nu exista nici un nume cu experienta, dar nici nu cred ca era nevoie, pentru ca nu ar fi putut face cu mult mai mult decat cei implicati. 

O sa incerc sa pun in cateva randuri lucrurile bune si cele negative. La minusuri, cele ami importante sunt ca nu te face sa empatizezi cu nici un personaj, motivatiile criminalului raman un mister total si este prea previzibil. Armele cu care sunt contracarate aceste neajunsuri sunt o premiza chiar daca simpla, destul de inteligenta si care da credibilitate actiunii, personajul negativ are o prezenta sinistra si o masca foarte misto si este plin de actiune de la inceput pana la final. Nu este un film care sa merite un drum pana la cinema, dar este ok de vazut acasa, mai ales daca sunteti fani ai genului horror.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!