vineri, 1 decembrie 2017

This Is Our Time (2013)

Gen: Drama

Distributie: Shawn-Caulin Young, Kate Cobb, T.J. Dalrymple, Matthew Florida, Erin Bethea

Regizor: Lisa Arnold [a mai regizat: Camp Cool Kids(2017), Caged No More(2016), Letting Go(2011)]

Buget: 350.000 $

Nota Gealapa: 3.75

Dupa absolvire, cinci prieteni incearca sa faca o diferenta in lume in numele lui Dumnezeu. Ambitiile lor sunt mari, sunt pasionati, dar oare vor avea curajul sa isi urmeze chemarea indiferent de obstacole? Sacrificiul care li se cere s-ar putea sa fie prea mare. Cu ajutorul consilierii unei surse exterioare, ei realizeaza ca nu ste timpul lor, ci al Lui.

In filmul asta cuvantul "Dumnezeu" este rostit mai des decat cuvantul "nigga'" pe un album de-al lui Jay Z. Este genul ala de film predicator, care se ruleaza probabil in biserici, nu in cinematografe. M-am simtit inspirat? Imi vine sa aprind o lumanare? Simt nevoia sa ma caiesc pentru pacatele mele? Nicidecum. Indiferent cat de buna este parerea pe care o au despre ei producatorii acestui film, nu sunt chiar atat de motivationali.

Distributia este absolut necdunoscuta. Probabil atat are biserica de oferit in materie de actori fanatici. Prestatiile nu au fost foarte rele. A fost dernajant modul fortat in care i-a obligat scenariul sa transmita mesajul, dar ei s-au achitat binisor de sarcini.

Ca in majoritatea filmelor religioase, scenariul este foarte slab. Productia nu este rea, dar daca ai citit doua carti la viata ta, pe tot parcursul filmului iti vin o gramada de idei despre cum ar fi putut fi mai bun. Daca sunteti o persoana religioasa, acest film e posibil sa va placa indiferent ce nume are Dumnezeu in religia voastra. In caz contrar, mai bine il ocoliti. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!