duminică, 3 decembrie 2017

The Opposite Sex (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Geoff Stults, Mena Suvari, Jennifer Finnigan, Josh Hopkins, Kenan Thompson

Regizor: Jennifer Finnigan [aflata la prima experienta ca regizor]

Buget: 3.300.000 $

Nota Gealapa: 3.75

Filmul ne spune povestea lui Vince, cel mai de succes avocat de divorturi din New England. Pentru el, viata este doar o mare competitie si nu concepe sa piarda. Aplica acelasi principiu si in viata amoroasa, unde se ghideaza dupa principiul "iubeste-le si paraste-le". Numai ca o intalneste pe Jane, care este frumoasa, are succes si este extrem de motivata. Cei doi ajung sa tina tot felul de pariuri, al caror castigator decide ce se intampla cu celalalt.

Intirga nu este neaparat rea. Acesta ar fi putut fi un film de duzina reusit. Din pacate, punerea in secna lasa mult de dorit. Ne trezim in fata unor situatii la care nu stim cum s-a ajuns si trebuie sa le acceptam pur si simplu. Am zambit de cateva ori, dar nimic mai mult de atat. Stiu bancuri vechi de 20 de ani putin mai amuzante decat filmul asta. Bugetul a fost si el absolut decent pentru un asemenea film, deci iata inca o problema pe care producatorii nu au avut-o.

Distributia nu este nici ea rea deloc. Sunt o mana de actori care au in spate o intreaga cariera de prezente in comedii modeste si rezultatul ar fi trebuit sa fie acelasi si in acest caz. Trebuia sa avem o comedie modesta, amuzanta pe alocuri, pe care sa o uitam pana a doua zi. Din pacate, acest film este chiar si sub media mediocritatii, iar actorii au contribuit si ei din plin la acest esec. Scenariul nu a fost cu mult mai rau decat la alte film, dar interpretarea a fost. Pana si-a intrat Geoff Stults in mana, aproape ca s-a terminat filmul, iar jennifer Finnigan a fost doar enervanta de la inceput pana la sfarsit.

Aceasta comedie nu are nimic prea indraznet sau care sa semene macar cu ceva ofensator. E prea cuminte ca sa se remarce astfel. Cineva foarte sensibil si probabil gras, s-ar putea plange de unele glume cu grasi din acest film, dar astfel de glume se fac la Hollywood dinainte ca obezitatea sa devina o problema mondiala, asa ca factorul soc nu mai exista de cateva decenii. Daca acest film ar fi o culoare, acea culoare ar fi gri si nu vorbim de un gri atragator deloc... vorbim de un gri sobolan. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!