miercuri, 27 decembrie 2017

Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (2010)

Gen: Animatie, Familie, Aventura

Distributie: Mae Whitman, Lauren Mote, Michael Sheen, Pamela Adlon, Lucy Liu

Regizor: Bradley Raymond [a mai regizat: Tinker Bell(2008), The Lion King 1 1/2(2004), The Hunchback of Notre Dame II(2002), Mickey's Once Upon a Christmas(1999), Pocahontas 2: Journey to a New World(1998)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 11.000.000 $

Premii:
- KIDS FIRST! Best Award - Feature Film, Ages 5-8, KIDS FIRST! Film Festival, 2010

Nota Gealapa: 7.60

Tinker Bell face echipa cu o zana rivala pentru a putea sa isi pastreze in continuare existenta secreta fata de oameni.

Nu m-am preocupat sa vad seria Tinker Bell in ordine cronologica, ar fi fost si culmea, dar nici nu o sa evit celelalte filme daca imi cad in mana. Este un desen animat al carui public tinta sunt copiii de pana in zece ani. Este total nevinovat, plin de invataminte primare pozitive si cu un umor care prinde la varsta respectiva. Este genul acela de desen animat pe care il pui pe tableta sau laptop si pleci sa iti faci treaba prin casa cat il vizioneaza ala mic, pentru ca nu are nimic ca sa tina si adultii in fata ecranului. 

Desi bugetul este unul impresionant pentur un desen animat si nu inteleg cum s-a cheltuit, pentru ca animatiile nu sunt chiar revolutionare, distributia nu este una de prima mana. Sunt cateva nume cunoscute acolo, dar nimeni cu adevarat relevant. Pana la urma este vorba de a dubla vocile unor zane, deci nu era o sarcina care sa solicite neaparat cei mai potenti actori. Cei care au fost alesi s-au descurcat destul de bine.

Este mai degraba un desen animat pentru fetite. Nu stiu acti baieti de pana in zece ani pot suporta atata roz si atatea lectii despre prietenie. Pacat ca nu sunt ecranizate si povestile noastre, pentru ca ar avea potential poate chiar mai mare, dar la noi abia se mai face cate un film. Cine sa faca desene animate? Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!