marți, 26 decembrie 2017

The Transporter Refueled (2015)

Gen: Actiune, Thriller, Crima

Distributie: Ed Skrein, Loan Chabanol, Ray Stevenson, Gabriella Wright, Tatiana Pajkovic

Regizor: Camille Delamarre [a mai regizat: Brick Mansions(2014), Le hors-champ(2004)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 73.000.000 $

Nota Gealapa: 5.85
Metascore: 32/100

In sudul Frantei, un fost mercenar din fortele speciale intra intrun joc de sah cu o femeie fatala si cele trei ajutoare ale ei, care vor sa se razbune pe un mafiot rus.

M-am uitat la filmul asta doar ca sa completez seria. Nu am avut asteptari prea mari si bine am facut. Jason Statham a parasit barca la timp. Filmul incearca sa pastreze aceeasi linie si sa faca o legatura cu precedentele trei filme ale seriei, dar legatura asta e destul de indoielnica. Filmul primeste nota de trecere doar pentru acteva scene bunicele de actiune si o mana de cascadorii impresionante, dar in afara de acestea nu prea mai functioneaza nimic.

In rolul principal lasat liber de Jason Statham, a fost ditribuit Ed Skrein, practic un neica-nimeni, care se si comporta ca atare, pentru ca lipsa lui de experienta in roluri principale se simte pe tot parcursul filmului. Ray Stevenson este constanta cu celelalte filme si isi da toata silinta, dar nu a putut sa faca prea mare lucru. Cat despre partea feminina a distributiei, acre are roluri importante, pot sa spun doar ca fetee sunt foarte frumoase si cam atat. Senzatia mea este ca toti stiau ca se afla pe un vas care se scufunda.

Personajele sunt dezvoltate foarte superficial, nu au nici un pic de profunzime. Sunt aproape ca niste roboti cu care este imposibil sa empatizezi. Regizorul s-a schimbat si el si asta inseamna ca s-a schimbat si stilul in care s-a filmat; tot in rau. Totul la acest film pare artificial si nu il recomand nici pentru cei mai impatimiti fani ai seriei, pentru ca nu aduce nimic bun. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!