vineri, 8 decembrie 2017

The Trust (2016)

Gen: Crima, Thriller

Distributie: Nicolas Cage, Elijah Wood, Sky Ferreira, Eric Heister, Alexandria Lee

Regizor: Alex Brewer [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 9.000.000 $

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 58/100

Doi politisti care investigheaza un traficant de droguri descopera un seif misterios.

Filmul asta parea interesant pe hartie, dar a fost doar o dezamagire. Chiar si marea rasturnare de situatie a fost previzbila cam de pe la jumatatea filmului. Precar din punct de vedere tehnic, filmul este prea siplu pentru ca cineva sa si-l aminteasca. Povestea este una liniara, care nu dezvolta personajele cum ar trebui si care nu ofera nici un fel de substanta actiunii. Scenariul a fost si el mediocru si a pus personajele in niste ipostaze de neexplicat, astfel a fost aproape imposibil sa sa simt altceva decat dispret pentru vreunul dintre ele.

Distributia a fost cea care m-a convins sa vad acest film, dar Nicolas Cage si Elijah Wood nu au lucrat deloc bine impreuna. Chimia dintre ei aproape ca nu a existat, iar stilul de interpretare pentru care cei doi au optat sau care li s-a impus a fost chiar dizgratios. Am vazut figuri familiare in rolurile mici, dar acestea au durat maxim acteva zeci de secunde in total, asa ca nu au contat deloc.

Finalul filmului te poate da pe spate doar daca ai trait in jungla pana de curand si asta e abia al treilea sau al patrulea film pe care il vezi in toata viata. Ritmul a fost cel potrivit, a fost rapid si atrenant, dar asta este cam singurul aspect care a functionat cum trebuie. In concluzie, este un film mediocru, pe care nu am nici un motiv sa il recomand. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!