marți, 26 decembrie 2017

The Spy Next Door (2010)

Gen: Comedie, Actiune, Familie

Distributie: Jackie Chan, Amber Valletta, Billy Ray Cyrus, Madeline Carroll, Will Shadley

Regizor: Brian Levant [a mai regizat: Max 2: White House Hero(2017), Sophia Grace & Rosie's Royal Adventure(2014), A Christmas Story 2(2012), Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster(2010), Scooby-Doo! The Mystery Begins(2009)]

Buget: 28.000.000 $
Incasari: 46.000.000 $

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 27/100

Fostul agent CIA Bob Ho are in fata cea mai grea misiune de pana acum: sa aiba grija de cei trei copii ai iubitei sale, care nu il prea au la inima.

Filmul asta este exact cum te astepti sa fie un film cu jackie Chan in perioada asta, adica extrem de curat, fara nici urma de obscenitate, limbaj vulgar, sau macar vreo privire mai incuntata. Este genul de film la care poti sa te uiti impreuna cu familia, indiferent de varsta copiilor. Ne este prea original, nu este deloc imprevizibil si nici nu da pe cineva pe spate cu gadgeturile de spion pe care le propune, dar chiar si in aceste cnditii este destul de agreabil.

Distributia este una tipica pentru un asemenea film. Exista si alte figuri familiare in afara de Jackie Chan, actori care si-au contruit cariera fie in seriale, fie in filme de mana a doua, care nu produc nici aici vreo interpretare de Doamne-ajut. Cat despre Jackie Chan, e stiut faptul ca odata ce l-ai pus sa joace in limba engleza nu te astepti la mare lucru de la el, dar este simpatic ca intotdeauna si nu ai cum sa nu il placi.

Acest film trebuie judecat ca un film pentru copii, pentru ca nu pretinde sa fie altceva, asa ca limbajul curat si mesajul siropos sunt tolerabile. Acestea sunt si conditiile in care il recomand: luati-va familia, proviziile de cola si popcorn si o sa aveti o seara de film placuta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!