joi, 30 noiembrie 2017

Toro (2016)

Gen: Crima, Dama

Distributie: Mario Casas, Luis Tosar, José Sacristán, Claudia Canal, José Manuel Poga

Regizor: Kike Maíllo [a mai regizat: En tu cabeza(2016), Tu ý yo(2014), Eva(2011)]

Buget: 4.000.000 €
Incasari: 1.000.000 €

Nota Gealapa: 6.20

Un fost escroc trebuie sa revina la vechile sale obiceiuri pentru a-si salva fratele mai mare si nepoata din mainile fostului sau sef si mentor.

Filmele de actiune europene sunt de cele mai multe ori mult mai putin stralucitoare decat cele de la Hollywood. Este cazul si acestui film. Astfel ca singura sansa ca acesta sa fie bun ar fi fost o poveste foarte buna. Din pacate aceasta nu a existat, iar intriga este una stereotipica. daca filmul asta era o poezie populara, ar fi fost o balada de razbunare clasica. Nu este cea mai impresionanta lucraare cinematografica spaniola pe care am vazut-o, dar este un film destul de agreabil si m-am bucurat de un happy-end atipic.

Distributia este foarte buna. Are in compozitie destule nume importante din cinematografia iberica. Am vazut interpretari bune in conditiile date. Cel mai mult nu mi-a placut de protagonistul Mario Casas, ci mai degraba de José Sacristán care a avut o prestanta iesita din comun si care si-a pus excelent in valoare vasta sa experienta.

Genul asta de thrillere nu sunt chiar cele mai populare. Acesta se intmpla sa fie si oarecum previzibil, dar asta nu ii rapeste prea mult din suspans. Problema filmului este ca are un inceput foarte bun, iar ce urmeaza nu este chiar la acelasi nivel. Daca filmul asta cu fugari ar fi fost facut la Hollywood, bugetul ar fi trebit sa aiba inca un  "0". Eu zic ca daca va cade pe mana merita sa il vedeti, ca sa mai faceti o pauza de la limba engleza. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!