duminică, 19 noiembrie 2017

The Tuxedo (2002)

Gen: Comedie, Actiune

Distributie: Jackie Chan, Jennifer Love Hewitt, Jason Isaacs, Debi Mazar, Ritchie Coster

Regizor: Kevin Donovan [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 60.000.000 $
Incasari: 33.300.000 $

Premii:
- Favorite Male Butt Kicker (Jackie Chan), Kids' Choice Awards, USA 2003
- Favorite Female Butt Kicker (Jennifer Love Hewitt), Kids' Choice Awards, USA 2003

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 30/100


Un sofer nefericit trebuie sa ii ia locul unui agent secret aflat in coma, folosind costumul acestuia, care este d efapt un gadget ultramodern.

Filmul asta a fost exact asa cum ma asteptam s fie, adica mediocru si lipsit de imaginatie. Intriga este una subreda, iar umorul situational de acest gen cred eu ca este pe cale sa apuna, daca nu este ajutat si de alte elemente ale filmului. The Tuxedo ma face sa banuiesc ca este de fapt o operatiune de spalare de bani, pentru ca nu vad pe ce s-a putut cheltui un asemenea buget. Previzibil de la inceput pana la final si aproape plictisitor, da de multe ori senzatia ca este un film pentru copii, desi cu siguranta nu asta a fost destinatia lui.

Distributia este primul semn care nu a anuntat nimic bun la acest film. Jennifer Love Hewitt nu mai este relevanta de multa vreme, iar sansele ca Jackie Chan sa aiba o interpretare buna in limba engleza sunt cam aceleasi pe acre le ai sa castigi la ruleta. Intre  cei doi nu a existat aproape nici un fel de chimie, iar asta a ingropat si mai rau doua prestatii deja destul de slabe.

Sa nu credeti ca acestfilm incearca de fapt sa fie ironic si taxeaza de fapt cliseele din filmele de actiune, pentru ca nu este cazul. Este doar o comedie de actiune plina de clisee. Personajele sunt si ele confuze si nu au o identitate clara. Si cand ma gandesc ca pe vremuri ma amuza copios Jackie Chan... Filmul asta nu este deloc o lucrare cinematografica reusita si va sfatuiesc sa stati departe de el.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!