miercuri, 22 noiembrie 2017

The Vatican Tapes (2015)

Gen: Thriller, Horror

Distributie: Olivia Taylor Dudley, Michael Peña, Dougray Scott, John Patrick Amedori, Peter Andersson

Regizor: Mark Neveldine [a mai regizat: Ghost Rider: Spirit of Vengeance(2011), Gamer(2009), Crank: High Voltage(2009), Crank(2006)]

Buget: 8.000.000 $
Incasari: 13.000.000 $

Nota Gealapa: 5.55
Metascore: 38/100

Un preot si doi exorcisti de la Vatican lupta impotriva unei forte satanice antice, pentru a salva sufletul unei fete.

Aveam chef de o exorcizare buna, dar filmul asta nu m-a satisfacut decat partial. O mana de scene sunt chiar decente, dar timpii morti dintre acestea strica tot filmul. Totul este mult prea dramatic, chiar si pentru importanta evenimentului din mijlocul actiunii. Unele aspecte sunt mult prea aleatorii ca sa fie credibile si multe intrbari raman fara raspuns. Per total, filmul ofera prea putin pentru a fi luat in serios cu adevarat.

Distributia are cateva figuri familiare, in frunte cu Michael Peña, dar acest scenariu exagerat de dramatic si totodata sarac in replici nu a ajutat pe nimeni. Protagonista a fost Olivia Taylor Dudley, care desi nu este un nume care sa umple salile de cinema, are destul de multa experienta, pe acre nu am simtit-o insa aici. Se simte straduinta zadarnica a actorilor de a produce ceva de succes.

Intreg filmul are un aer de ieftin, desi am vazut filme horror excelente facute chiar cu mai putini bani decat acesta. Asta se datoreza regizorului as spune eu, pentru ca unele efece speciale au fost chiar impresionante. M-am bucurat ca nu a fost un film de tipul "found footage" decat partial, desi poate daca ar fi fost filmat astfel pana la final ar fi avut o scuza pentru cat de slab este. Filmul asta nu ar speria nici un copil paranoic. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!