joi, 2 noiembrie 2017

Turn It Up (2000)

Gen: Drama

Distributie: Pras Michel, Ja Rule, Jason Statham, Vondie Curtis-Hall, Tamala Jones

Regizor: Robert Adetuyi [a mai regizat: Bring It On: Worldwide #Cheersmack(2017), Trouble Sleeping(2015), You Got Served: Beat the World(2011)]

Buget: 13.000.000 $
Incasari: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 5.65
Metascore: 18/100

Un rapper, Diamond, incearca sa evadeze de pe strazile din Brooklyn. Impreuna cu Gage, managerul si prietenul sau de o viata, incearca sa termine o acseta pe care sa o lase la o casa de discuri. Intre timp, pentru a plati facturile, cei doi livreaza droguri pentru Mr. B. Imediat dupa moartea mamei sale, tatal lui Diamond apare dupa 12 ani de absenta si vrea sa reia relatia cu fiul sau, iubita lui Kia ii spune ca e insarcinata facandu-l sa se intrebe daca este pregatit sa fie tata. Gage fura 100.000$ de la Mr. B ca sa il ajute sa inregistreze prima caseta, asa Diamond ii foloseste fara sa stie de unde provin. B isi vrea banii, Diamond isi vrea muzica si Kia vrea un raspuns.

Nu pot sa zic despre acest film ca este plictisitor, dar nici nu am simtit ca mi-a ridicat pulsul vreo secunda. Povestea este slabuta, nu prea originala si nici nu este pusa in scena in cel mai reusit mod. Scenariul pare a fi scris de cineva care doar a copiat fraze pe care le-a auzit in alte filme. Este previzibil, iar asta il face monoton.

Prezenta lui Jason Statham in distributie si prestatia sa sunt motivul pentru care acest film primeste nota de trecere. Ja Rule are o interpretare mediocra, iar toti ceilalti actori pare ca au fost amenintati cu arma de acesta ca sa participe la acest film, atat de timorate si stangace sunt prestatiile lor.

Cine a dat bani ca sa vada filmul asta la cinema, cu siguranta a avut senzatia ca a fost jefuit. Este curios cum marea majoritate a personajelor mor, iar finalul care trebuia sa starneasca empatie si sa intrsteze audiente este doar inca o scena fasaita. In concluzie, daca nu va place violenta gratuita si sa auziti in exces cuvantul "nigga", nu aveti nici un motiv sa vedeti acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!