marți, 21 noiembrie 2017

The Rover (2014)

Gen: Drama

Distributie: Guy Pearce, Robert Pattinson, Scoot McNairy, Tawanda Manyimo, Susan Prior

Regizor: David Michôd [a mai regizat: War Machine(2017), Animal Kingdom(2010), Solitary Endeavour on the Southern Ocean(2008)]

Buget: 8.500.000 $
Incasari: 2.000.000 $

Premii:
- Best Sound, Australian Acadey of Cinema and Television Arts (AACTA) Awards, 2015
- Best Supporting Actress (Susan Prior), Australian Acadey of Cinema and Television Arts (AACTA) Awards, 2015
- Best Achievement in Sound for Film Sound Recording, Australian Screen Sound Guild, 2014

Nota Gealapa: 6
Metascore: 64/100

La 10 ani dupa un colaps economic global, un singuratic apasat de probleme ii urmareste pe barbatii care i-au furat singurul lucru pe care il mai avea: masina. Pe drum, el il captureaza pe fratele unuia dintre hoti, iar intre cei doi se formeaza o legatura de-a lungul acestei calatorii ciudate.

Filmul asta este un fel de John Wick pentru saraci. Nu va spun de ce am facut comparatia asta ca sa nu stric marele nimic care este scopul filmului. Noroc ca am citit putin despre el, ca altfel nu intelegeam mare lucru. Nu se explica mai nimic. Nu intelegi motivatia, nu intelegi unele actiuni, iar multe dintre intrebari raman fara raspuns pana la final. Este destul de grafic din cand in cand si asta il mai salveaza.

Distributia ni-l propune in rolul principal pe Guy Pearce, acre este un actor bunicel si experimentat, dar nu o sa auzi niciodata pe nimeni spunand "A scos Guy Pearce un film, trebuie neaparat sa il vedem! Are o prestatie decenta si aici, dar nu prea il ajuta ce se intampla in jurul lui. O interpretare interesanta a avut si Robert Pattinson, pe care as vrea sa il vad si in alte roluri.

As sune ca este un film negru, matur si violent. Are ceva si din Mad Max. Daca as vrea sa par inteligent, as spune ca acest film este despre anarhia sufletelor, care intr-o pustietate atat proprie cat si figurativa, incamai au urme de speranta, credinta si iubire. Din pacate nu este atat de profund, desi am impresia ca se pretinde a fi. Daca vreti sa vedeti niste crime fara sens pe o coloana sonora interesanta, aruncati o privire. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!