vineri, 17 noiembrie 2017

The Purge: Election Year (2016)

Gen: Thriller, Actiune

Distributie: Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson, Joseph Julian Soria, Betty Gabriel

Regizor: James DeMonaco [a mai regizat: The Purge: Anarchy(2014), The Purge(2013), Staten Island(2009)]

Buget: 10.000.000 $
Incasari: 97.000.000 $

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 55/100

Fostul sergent de politie Barnes devine seful securitatii pentru senatoarea Charlie Roan, un candidat la presedentie care este in pericol sa fie ucisa in Noaptea Judecatii datorita dorintei ei de a elimina aceasta noapte dupa ce castiga alegerile.

Franciza asta nu a profitat niciodata de potentialul oferit de o idee absolut originala si socanta, dar cu toate greselile sale, a reusit sa devina una din placerile mele vinovate. Desi plin de greseli si de erori logice, acest al treilea film are destule lucruri bune care il fac agreabil. Nu este la fel de grafic ca predecesorii sai, dar este suficient deexplicit ca sa socheze inca si mi-a placut felul credibil de a pastra unele personaje din filmul precedent. Este actiune din plin, iar deznodamantul pare sa puna capat acestei serii, dar nu exclude nici posibilitatea unui al patrulea film.

Distributia nu este iesita din comun. Ar fi putut fi mult mai atractiva din punct de vedere al numelor, dar bugetul nu a fost niciodata punctul forte al The Purge. Chiar si asa, prestatiile sunt decente si suficient de buna cat sa nu te zgarie pe ochi. Mi-a placut ca personajele secundare noi au adus un plus povestii si nu au aparut doar ca sa creasca numarul de cadavre din film.

Daca sunteti extrasensibili in ceea ce priveste rasismul, sa stiti ca filmul are destule glume de acest fel; de fapt, cred ca tot umorul din film are la baza glume rasiste. Daca personajele secundare noi au adus un plus povestii, cred ca cele principale sunt destul de generice si este foarte greu sa iti pese de ele in timpul filmului. Se simte si ma ingrijoreaza faptul ca producatorul acestui film este Michael Bay, un tip cunoscut pentru filme care produc bani dar si pentru faptul ca distruge francize. Aceasta nu este inca in coma si sper sa nu aiba aceasta soarta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!