joi, 16 noiembrie 2017

The Pact II (2014)

Gen: Horror, Mister, Thriller

Distributie: Caity Lotz, Camilla Luddington, Scott Michael Foster, Patrick Fischler, Amy Pietz

Regizor: Dallas Richard Hallam [a mai regizat: Entrance(2012)]

Nota Gealapa: 5.35
Metascore: 37/100

O femeie bantuita de cosmaruri cu un criminal in serie afla ca visele ei au o conexiune terifianta cu realitatea.

Primul The Pact nu a fost cine stie ce, dar a avut cateva parti bune, crae l-au facut agreabil, astfel ca un sequel trebuia sa indeplinesca unele asteptari iar acesta nu a facut-o. S-a incercat a fi doar o metoda de a mai face niste bani si s-a ignorat orice legatura cu primul film care sa aiba ceva sens. Macar producatorii au avut bunul simt sa il lanseze direct pe dvd.Bomboana de pe coliva este previzibiliatea de care da dovada. Practic, deznodamantul este evident cam de la jumatatea filmului.

Caity Loitz apare si in acest film intr-o conjunctura cam trasa de par si alaturi de Camilla Luddington ne trece in revista toate cliseele legate de blonde care joaca in filme horror. Noile aditii la distributie sunt si ele o apa si un pamant si nimeni nu produce vreo interpretare cat de cat notabila. Era si greu ca in acest context sa putem vorbi de asa ceva, dar pana si Patrick Fischler, care a avut un rol simplu, de rutina, nu a fost in stare sa aiba o prestatie decenta.

Acest film nici macar nu se aproprie de predecesorul sau cand vine vorba de suspans, atmosfera si momente ciudate si va reamintesc ca nici primul film nu a fost vreo capodopera. Chiar daca nu aveam cine stie ce sperante legate de filmul asta, tot am fost putin dezamagit. Nu va recomand acest film nici macar daca l-ati vazut pe primul si credeti ca trebuie sa temrinati povestea. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!