miercuri, 29 noiembrie 2017

Trainwreck (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson, Colin Quinn, Devin Fabry

Regizor: Judd Apatow [a mai regizat: May It Last: A Portrait of the Avett Brothers(2017), This Is 40(2012), Funny People(2009), Knocked Up(2007), The 40 Year-Old Virgin(2005)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 141.000.000 $

Premii:
- Best Actress in a Comedy (Amy Schumer), Broadcast Film Critics Association Awards, 2016
- Comedy of the Year, Hollywood Film Awards, 2015
- Best Comedy Film, Las Vegas Film Critics Society Awards, 2015
- Best Comedy Film, St. Louis Film Critics Association, US 2015
- Best Comedic Actress (Amy Schumer), Women Film Critics Circle Awards, 2015

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 75/100

Dupa ce toata viata a crezut ca monogamia este imposibila, o carierista cu fobie de angajament trebuie sa isi infrunte temerile cand intelneste un barbat bun.

Un film destul de interesant si o comedie reusita. Este putin atpica si nu respecta standardele de frumusete impuse de Hollywood, iar asta o face mai credibila si este mai usor pentru un om obisnuit sa se regaseasca poate in aceasta poveste. Intriga este una tpica pentru acest gen de film. Este vorba despre nesiguranta unei femei care se trateaza intr-un happy-end clasic. Nu am ras in hohote, dar nici nu am fost plictisit.

In rolul principal o avem pe Amy Schumer, o comedianta aflata la primul sau rol major si acre a aratat ceva talent. nu a fost senzationala, dar a avut o prestatie decenta, intr-un film pe care chiar ea l-a scris. Partenerul ei a fost Bill Hader, un actor bun, dar despre care tot unibersul stie ca e gay, asa ca mi-a fost imposibil sa il cred. mi-au placut in schimb aparitiile surpriza din rolurile mici ale unor baschetbalisti cunoscuti dar si a lui John Cena, care se obisnuieste din ce in ce mai mult cu postura de actor.

Judd Apatow incearca in mod frecvent sa iasa din zona lui de confort, uneori cu succes alteori nu. Acest film l-as trece in dreptul celor pe care le-a reusit, pentru ca l-a regizat si editat exact cum trebuia, dar s-a simtit pe alocuri ca aceasta este o lume necunoscuta pentru el. Este un film mai degraba pentru femei, carora il recomand, dar neconventionalitatea si vulgaritatea lui Amy Schumer il face tolerabl si pentru barbati. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!