duminică, 31 iulie 2016

L.A. Slasher (2015)

Gen: Drama

Distributie: Mischa Barton, Dave Bautista, Andy Dick, Eric Roberts, Danny Trejo

Regizor: Martin Owen [aflat la primul sau lungmetraj]

Nota Gealapa: 2.55

Satul de numeroasele reality-showuri, un cruciat cultural autonumit rapeste cateva "celebritati", dar actiunile sale genereaza si mai multa frenezie in tabloide.

Nici nu stiu daca sa comentez serios acest film. Nu imi dau seama daca el se ia in serios. Ar fi culmea sa o faca. Este lipsit total de consistenta si coerenta. Intriga este una tentanta: un criminal care ucide doar "vedetele" de rality-show, dar este pusa in scena cu o stangacie desavarsita. Pentru acest lucru as da vina mai degraba pe lipsa de experienta a regizorului, decat pe bugetul limitat.

Distributia promitea un film de categoria B respectabil. Din pacate prestatiile din acest film nu au atins nici macar mediocritatea. Haosul general al filmului a ametit pe toata lumea, astfel ca si la acest capitol asistam la un dezastru. Nici macar o prestatie de Doamne-ajuta nu pot nominaliza, dar vocea lui Andy Dick pe fundal este de-a dreptul enervanta si deloc amuzanta.

Cred ca filmul se vrea a fi o satira sociala, dar este atat de slab ca cele 90 de minute par cinci ore. Totul pleaca de la un scenariu lipsit de coerenta. O treime din film doar ni se prezinta personaje pe care sa le uitam apoi. Din punct de vedere tehnic, pana si genericul de la inceput este facut prost. Nu gasesc nici un motiv pentru care as recomanda cuiva aceasta pierdere totala de timp. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!