miercuri, 13 iulie 2016

Extraction (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Bruce Willis, Kellan Lutz, Gina Carano, D.B. Sweeney, Joshua Mikel

Regizor: Steven C. Miller [a mai regizat: Marauders(2016), Submerged(2015), Silent Night(2012), Under the Bed(2012), The Aggression Scale(2012)]

Nota Gealapa: 4.80
Metascore: 25/100

Un fost agent CIA este rapit de un grup de teroristi. Cand fiul sau afla ca nu exista un plan pentru salvarea acestuia, organizeaza propria lui operatiune de salvare.

V-ati intrebat vreodata cum s-ar descurca Bruce Willis impotriva clanului "Camataru"? Nici eu, dar totusi acest film ofera raspunsul. Nu glumesc. Chiar este pomenit acest clan. Ma asteptam sa vad scene de actiune prin Bucuresti, dar nu a fost sa fie. Facand abstractie de acest amanunt, filmule este un fiasco. Povestea este slaba si fiecare rasturnare de situatie nu face decat sa provoace confuzie, in loc sa ne dea pe spate. Cateva efecte decente si o scena de lupta acceptabila, este tot ce primim de la acest film.

Distributia este tipica pentru un film de categoria B. Se ia u nume mare aflat aproape de finalul carierei, in cazul de fata Bruce Willis, i se da un rol minor doar pentru a-l pune pe afis si tot filmul sunt scosi in fata niste mediocri dornici de afirmare. Kellan Lutz nu cred ca va straluci cu adevarat niciodata. Partenera lui de platou, Gina Carano, este dovada ca si unele distributii se fac pe pile. Este singurul agent CIA din istorie, filmat 90% de la gat in sus, pentru ca e prea grasa.

DIn pacate asta se intampla cand actorii batrani scad pretul si Canada si-i poate permite. Desi sunt la o aruncatura de bat de Hollywood, foarte rare sunt ocaziile in care canadienii fac filme bune. Scriind acest rezumat m-am razgandit: acesta este de fapt un film de categoria C. Asta pentru ca mi-am adus aminte ca Bruce Willis ii sune unui tip pe acre il omoara sa nu ii mai ameninte familia niciodata... atat de prost este scenariul. As spune ca sunt destul filme proaste mai distractive ca acesta, asa ca aveti de unde alege si nu este cazul sa va pierdeti timpul cu acesta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!